Kadonneen laitteen etsiminen

Sony Xperia™ Z1 Compact ja my Xperia

Jos sinulla on Google™-tili, my Xperia -Web-palvelu voi auttaa paikantamaan laitteen ja suojaamaan sitä, jos kadotat sen. Voit

• paikantaa laitteen kartalla
    • toistaa hälytyksen myös silloin, kun laite on hiljaisessa tilassa
    • lukita laitteen etäsijainnista ja näyttää yhteystiedot sen näytössä sen löytäjälle
    • tyhjentää laitteen sisäisen ja ulkoisen muistin etäsijainnista viimeisenä keinona.

Note

my Xperia -palvelu ei ole ehkä käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

my Xperia -palvelun aktivointi

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Suojaus > my Xperia -suojaus > Aktivoi.
    3. Valitse valintaruutu ja napauta sitten Hyväksy.
    4. Kirjaudu Sony Entertainment Network -tilille, jos saat kehotteen tehdä niin, tai luo uusi tili, jos sinulla ei ole sellaista.
    5. Ota sijaintipalvelut käyttöön laitteessasi, jos tätä toimintoa ei ole vielä otettu käyttöön.

Note

Jos haluat vahvistaa, että my Xperia -palvelu pystyy paikantamaan laitteesi, siirry osoitteeseen myxperia.sonymobile.com ja kirjaudu sisään samalla Google™-tilillä tai Sony Entertainment Network -tilillä, jonka olet määrittänyt laitteeseesi.

Note

Jos laitteella on useita käyttäjiä, vain omistaja voi käyttää my Xperia -palvelua.

Kadonneen laitteen etsiminen Android™ Device Managerilla

Google™ tarjoaa verkossa sijainti- ja suojauspalvelun nimeltä Android™ Device Manager. Voit käyttää sitä samanaikaisesti Protection by my Xperia -palvelun kanssa tai sen asemesta. Jos laitteesi katoaa, Android™ Device Managerilla voit

• paikantaa laitteesi ja näyttää sen sijainnin
    • soittaa laitteeseesi tai lukita sen, poistaa kaikki sen tiedot tai lisätä lukitusnäyttöön puhelinnumeron.

Saat lisätietoja Android™ Device Managerista osoitteesta http://support.google.com.

Note

Android™ Device Manager ei toimi, jos laitteesi on sammutettu tai jos sillä ei ole Internet-yhteyttä. Android™ Device Manager -palvelu ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla

Android™ Device Managerin käyttöönotto

1. Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, varmista että kirjaudut sisään omistajana.
    2. Varmista, että sinulla on käytössä datayhteys ja että sijaintipalvelut ovat käytössä.
    3. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    4. Etsi ja napauta Asetukset > Google > Suojaus.
    5. Ota Etäpaikanna tämä laite- ja Salli etälukitus ja etäpyyhintä -asetus käyttöön liukusäätimellä.
    6. Hyväksy tarvittaessa käyttöehdot napauttamalla Aktivoi.
    7. Jos haluat tarkistaa, että Android™ Device Manager voi paikantaa laitteesi, kun olet ottanut palvelun käyttöön, siirry osoitteeseen www.android.com/devicemanager ja kirjaudu sisään Google™-tililläsi.