TalkBack

TalkBack on näytönlukijapalvelu, joka on tarkoitettu näkövammaisille käyttäjille. TalkBack kertoo Android-laitteen tapahtumat ja toimenpiteet puhuttuna. TalkBack kuvaa käyttöliittymän ja lukee ohjelmistovirheet, ilmoitukset ja viestit ääneen.

TalkBack-toiminnon käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Esteettömyys > TalkBack ja napauta sitä.
    3. Napauta on-off-kytkintä ja napauta sitten OK.

Note

Voit muuttaa TalkBack-toiminnon puhe-, palaute- ja kosketusasetuksia napauttamalla vaihtoehtoa Asetukset.

Tip

TalkBack avaa opetusohjelman heti toiminnon käyttöönoton jälkeen. Voit sulkea opetusohjelman napauttamalla Lopeta-painiketta kaksi kertaa.

TalkBack-toiminnon poistaminen käytöstä

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, kaksoisnapauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja kaksoisnapauta Asetukset > Esteettömyys > TalkBack.
    3. Kaksoisnapauta on-off-kytkintä ja kaksoisnapauta sitten OK.