account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Kuulokojeiden yhteensopivuus

    Kuulokojeiden yhteensopivuustoiminnolla voit varmistaa, että laitteesi ääni toimii vakiokuulokojeiden kanssa.

    Kuulokojeen yhteensopivuuden käyttöönotto tai käytöstä poisto

    1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Vedä kohdan Hearing aids viereistä liukusäädintä.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero