Laitteen käyttäminen kuntoiluapuvälineenä ANT+™-toiminnolla

Voit käyttää laitetta sellaisten terveys- ja kuntoilutuotteiden kanssa, jotka tukevat myös ANT+™-tekniikkaa. Jos esimerkiksi juokset ANT+™-yhteensopivaa sykemittaria ja (nopeuden etäisyyden mittaamiseen käytettävää) askelmittaria käyttäen, voit kerätä kaikki juoksun tiedot laitteeseen. Voit sitten analysoida suorituksesi ja määrittää, miten voit parantaa.

Google Play™ -palvelusta voit ladata erilaisia sovelluksia, jotka tukevat urheiluun, kuntoiluun ja terveyteen liittyviä ANT+™-laitteita. Saat lisätietoja ANT+™-yhteensopivista tuotteista lukemalla artikkelin.