Yhteyden muodostaminen kodin Wi-Fi®-verkkoon ei onnistu

• Käynnistä laite uudelleen, poista Wi-Fi® käytöstä ja ota se sitten uudelleen käyttöön.
    • Käynnistä reititin uudelleen. Tarkista, että reititin on Wi-Fi® -sertifioitu. Laitteesi on Wi-Fi® -sertifioitu, joten jos reititin ei ole, laitteet eivät pysty muodostamaan yhteyttä.

Reitittimen Wi-Fi®-sertifioinnin tarkistaminen

• Katso, onko tuotepakkauksessa tai tuotteen oppaissa Wi-Fi® CERTIFIED -logo tai -lause. Voit myös tehdä hakuja Wi-Fi® CERTIFIED -tuotteiden tietokannasta Wi-Fi® Alliance -verkkosivuilta osoitteesta www.wi-fi.org .
    • Tarkista, että olet Wi-Fi® -reitittimen kantama-alueella. Tarkista Wi-Fi® -signaalin voimakkuus tilariviltä . Jos signaali on heikko tai sitä ei ole lainkaan, siirry lähemmäs Wi-Fi® -aluetta eli laitetta, joka muodostaa Wi-Fi® -verkon.
    • Varmista, että sekä laitteen että reitittimen ohjelmistoversiot ovat uusimmat mahdolliset.
      • Laite: voit tarkistaa laitteen ohjelmistopäivitysten saatavuuden napsauttamalla tätä .
      • Reititin: Saat reititinohjelmiston päivitysohjeet reitittimen valmistajalta.
    • Tarkista seuraavat reititinasetukset tietokoneella. Jos et ole varma, miten asetuksia muokataan, lue reitittimen käyttöopas tai ota yhteyttä reitittimen valmistajaan.
      • Verkkotila/nopeus: vaihda automaattiseen tilaan tai yhdistelmätilaan tilojen b, g tai n sijasta.
      • SSID ja salasana: varmista, että salasanassa ja SSID:ssä ei ole mitään erikoismerkkejä tai muussa kuin vakiomuotoisessa ASCII-merkistössä koodattuja merkkejä.
      • DHCP: varmista, että se on käytössä. Voit kokeilla myös kiinteän IP-osoitteen määrittämistä, jos sinulla on ongelmia Internetin käytössä Wi-Fi® -yhteydellä.
      • MAC-suodatin: Varmista, että se ei ole käytössä. Määritä myös laite sallituksi.
      • Kanava: kokeile jotakin toista kanavaa, mielellään kanavaa 11 tai sitä edeltävää.
    • Lisää laitteen MAC-osoite Wi-Fi® -reitittimen MAC-suodatustaulukkoon. Jotkin reitittimet edellyttävät MAC-osoitetta.

Jos haluat tietää, miten MAC-osoite lisätään MAC-suodatustaulukkoon, lue reitittimen käyttöopas tai ota yhteyttä reitittimen valmistajaan.

Laitteen MAC-osoitteen tarkistaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö , napauta .
      2. Etsi Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila ja napauta sitä.
      3. Vieritä kohtaan Wi-Fi MAC -osoite .
    • Palauta oletusasetukset. Tämä on joskus paras ratkaisu, jos laitteesi lakkaa toimimasta oikein. Ota kuitenkin huomioon, että oletusasetusten palauttaminen poistaa laitteen sisäisestä muistista kaiken henkilökohtaisen sisältösi. Muista varmuuskopioida tiedot, jotka haluat säilyttää.

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
      2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
      3. Tietokone: Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella. Tietokone tunnistaa laitteen hetken kuluttua.
      4. Valitse päänäytöstä varmuuskopiotoiminto .
      5. Varmuuskopioi laitteen tiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Kun laitteen asetuksia palautetaan, laitetta ei pidä käynnistää uudelleen, sillä se saattaa vioittua pysyvästi.

1. Ennen kuin aloitat, varmista, että varmuuskopioit kaikki laitteen sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muualle kuin sisäiseen muistiin.
      2. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta .
      3. Etsi ja napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus .
      4. Jos haluat poistaa sisäistä muistista tietoja, kuten kuvia ja musiikkia, valitse Tyhjennä sisäinen tallennustila -valintaruutu.
      5. Napauta Tyhjennä kaikki .
      6. Piirrä tarvittaessa näyttölukituksen avauskuvio tai anna näytön lukituksen avaussalasana tai PIN-koodi, jotta voit jatkaa.
      7. Vahvista napauttamalla Tyhjennä kaikki .

Laitettasi ei palauteta aiempaan Android™-ohjelmistoversioon, kun palautat oletusasetukset.

Jos unohdat näytön lukituksen avaamiskuvion, PIN-koodin tai kuvion, voit poistaa suojauksen Xperia™ Companion -sovelluksen laitteen korjaustoiminnnolla. Tämä edellyttää Google-tilisi kirjautumistietojen antamista. Kun suoritat korjaustoiminnon, asennat laitteen ohjelmiston uudelleen. Saatat menettää joitakin henkilötietoja tässä yhteydessä.