Musiikkialoitusnäytön valikko

Musiikkialoitusnäytön valikko tarjoaa yleiskatsauksen kaikista laitteen kappaleista. Täältä voit hallita albumeita ja soittolistoja sekä järjestellä musiikkia mielialan ja nopeuden mukaan SensMe™-kanavia käyttäen.

Scr sony 11ni aa music portal

1 Palaa musiikin aloitusnäyttöön
2 Näytä tämänhetkinen toistojono
3 Selaa kaikkia artisteja
4 Selaa kaikkia albumeita
5 Selaa kaikkia kappaleita
6 Selaa musiikkikirjastoasi ja suodata artistin, albumin tai kappaleen nimen mukaan
7 Selaa kaikkia soittolistoja
8 Soita jaettu musiikkitiedosto toisessa laitteessa
9 Näytä kaikki tilatut tai ladatut tiedostot Podcastissa
10 Avaa musiikkisovelluksen asetusvalikko
11 Hallitse ja muokkaa musiikkia Spotifyllä

Musiikkitiedostojen kotinäkymän valikon avaaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Icn sony app music player ja napauta sitä.
  2. Vedä näytön vasenta laitaa oikealle.

Musiikkitiedostojen kotinäkymään palaaminen

• Kun musiikkitiedostojen kotinäkymän valikko on avoinna, napauta Aloitus.
  • Kun musiikkitiedostojen kotinäkymän valikko on avoinna, napauta valikon oikealla puolella olevaa näyttöä.

Musiikin päivittäminen uusimmilla tiedoilla

1. Napauta musiikkialoitusnäytön valikosta Asetukset.
  2. Napauta Lataa musiikkitiedot > Aloita. Laite tekee verkkohaun ja lataa musiikille tuoreimmat käytettävissä olevat albumin kannet ja kappaletiedot.

Kappaleen poistaminen

1. Selaa musiikkitiedostojen kotinäkymässä valikossa poistettavan kappaleen kohdalle.
  2. Kosketa kappaleen nimeä pitkään ja napauta sitten näkyviin tulevasta luettelosta Poista.
  3. Vahvista napauttamalla Poista uudelleen.