Ilmoitukset

Ilmoitukset sisältävät tietoja tapahtumista, kuten uusista viesteistä ja kalenteri-ilmoituksista, sekä käynnissä olevista toimista, kuten tiedostolatauksista. Ilmoituksia on näkyvissä seuraavissa paikoissa:
  • Tilarivi
  • Ilmoituspaneeli
  • Lukitusnäyttö

Ilmoituspaneelin avaaminen ja sulkeminen

Scr sony 13hy down up notification panel
  1. Voit avata ilmoituspaneelin vetämällä tilariviä alaspäin.
  2. Voit sulkea ilmoituspaneelin vetämällä paneelia ylöspäin.

Ilmoituksen käsitteleminen ilmoituspaneelissa

• Napauta ilmoitusta.

Ilmoituksen ohittaminen ilmoituspaneelissa

• Aseta sormi ilmoituksen päälle ja siirrä vasemmalle tai oikealle näpäyttämällä.

Ilmoituksen laajentaminen ilmoituspaneelissa

• Vedä ilmoitusta alaspäin.

Note

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Kaikkien ilmoitusten poistaminen ilmoituspaneelista

• Napauta Icn sony notification delete all.

Ilmoituksen käsitteleminen lukitusnäytössä

• Kaksoisnapauta ilmoitusta.

Ilmoituksen poistaminen lukitusnäytöstä

• Aseta sormi ilmoituksen päälle ja sipaise vasemmalle tai oikealle.

Ilmoituksen laajentaminen lukitusnäytössä

• Vedä ilmoitusta alaspäin.

Note

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Ilmoitusten hallinta lukitusnäytössä

Voit määrittää laitteen siten, että vain valitut ilmoitukset näytetään lukitusnäytössä. Voit määrittää, että kaikki ilmoitukset ja niiden sisältö ovat käytettävissä, piilottaa kaikkien ilmoitusten tai tiettyjen sovellusten arkaluonteisen sisällön tai olla näyttämättä ilmoituksia lainkaan.

Lukitusnäytössä näytettävien ilmoitusten valitseminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Kun laite on lukittu ja napauta sitä.
  3. Valitse vaihtoehto.

Ilmoitusten näyttämisvaihtoehdot lukitusnäytössä

Näytä ilmoitusten koko sisältö
Kaikki ilmoitukset näytetään lukitusnäytössä. Kun tämä asetus on käytössä, muista, että kaikki sisältö (mukaan lukien saapuvien sähköpostien ja keskustelujen sisältö) on näkyvissä lukitusnäytössä, ellet määritä asiaankuuluville sovelluksille asetusta Herkkä valikossa Sovellusilmoitukset.
Piilota henkilökohtainen ilmoitussisältö
Näyttö on lukittava PIN-koodilla, salasanalla tai kuviolla, jotta tämä asetus on käytettävissä. Lukitusnäyttöön tulee ilmoitus Sisältö piilotettu, kun arkaluonteisia ilmoituksia saapuu. Saat ilmoituksen esimerkiksi sähköpostista tai keskusteluviestistä, mutta sen sisältö ei tule näkyviin lukitusnäyttöön.
Älä näytä ilmoituksia lainkaan
Lukitusnäytössä ei näytetä ilmoituksia.

Sovellusten ilmoitustason määrittäminen

Voit määrittää erilaisia ilmoitustoimia yksittäisille sovelluksille. Voit esimerkiksi estää kaikki sähköposti-ilmoitukset, priorisoida Facebook™-ilmoitukset ja piilottaa viesti-ilmoitusten sisällön lukitusnäytössä.

Sovellusten ilmoitustason määrittäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Sovellusilmoitukset ja napauta sitä.
  3. Valitse sovellus, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa.
  4. Vedä asiaankuuluvaa liukusäädintä oikealle.

Ilmoitustasot ja määrättyjen sovellusten asetukset

Estä
Valitun sovelluksen ilmoituksia ei näytetä koskaan.
Tärkeät
Prioriteettitason ilmoitus näkyy lukitussa näytössä kaikkien muiden ilmoitusten yläpuolella.
Herkkä
Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos olet määrittänyt näyttölukituksen PIN-koodilla, salasanalla tai kuviolla ja valinnut asetuksen Näytä ilmoitusten koko sisältö kohdasta Kun laite on lukittu. Sovelluksen ilmoitukset tulevat näkyviin lukitusnäyttöön, mutta niiden sisältöä ei näytetä.

Merkkivalo

Merkkivalo ilmoittaa akun tilasta sekä tietyistä muista tapahtumista. Esimerkiksi vilkkuva valkoinen valo tarkoittaa, että puhelimessa on uusi viesti tai vastaamatta jäänyt puhelu. Merkkivalo on oletusarvoisesti käytössä, mutta sen voi poistaa käytöstä manuaalisesti.

Ill sony 13hy notification lamp

Note

Kun merkkivalo on poistettu käytöstä, se syttyy vain varoittaakseen akun tilasta esimerkiksi silloin, kun akun varaustaso laskee alle 15 prosentin.

Merkkivalon käyttöönotto

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset.
  3. Vedä kohdan Merkkivalo liukusäädintä oikealle.