SIM-korttisuojaus

Voit lukita ja vapauttaa kunkin laitteessa käytetyn SIM-kortin PIN-koodilla. Kun SIM-kortti on lukittu, korttiin yhdistetty tilaus on suojattu väärinkäytöksiltä, mikä tarkoittaa, että PIN-koodi on annettava aina laitteen käynnistyksen yhteydessä.

Jos syötät PIN-koodin väärin useammin kuin sallittua, SIM-kortin käyttö estetään. Sinun on syötettävä PUK (Personal Unblocking Key) -koodi ja sitten uusi PIN-koodi. Saat PIN- ja PUK-koodin verkko-operaattoriltasi.

SIM-kortin lukituksen asennus

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi Asetukset > Suojaus > Määritä SIM-kortin lukitus ja napauta sitä.
  3. Valitse valintaruutu Lukitse SIM-kortti.
  4. Syötä SIM-kortin PIN-koodi ja napauta OK. SIM-kortin lukitus on nyt käytössä, ja sinua pyydetään antamaan tämä lukitus aina kun käynnistät laitteen uudelleen.

SIM-kortin lukituksen poistaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi Asetukset > Suojaus > Määritä SIM-kortin lukitus ja napauta sitä.
  3. Poista Lukitse SIM-kortti -valintaruudun valinta.
  4. Syötä SIM-kortin PIN-koodi ja napauta OK.

SIM-kortin PIN-koodin muuttaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal .
  2. Etsi Asetukset > Suojaus > Määritä SIM-kortin lukitus ja napauta sitä.
  3. Napauta Vaihda SIM-kortin PIN.
  4. Syötä vanhan SIM-kortin PIN-koodi ja napauta OK.
  5. Syötä uuden SIM-kortin PIN-koodi ja napauta OK.
  6. Syötä uuden SIM-kortin PIN-koodi uudelleen ja napauta OK.

Estetyn SIM-kortin lukituksen poistaminen PUK-koodilla

1. Anna PUK-koodi ja napauta Icn sony text input light enter.
  2. Syötä uusi PIN-koodi ja napauta Icn sony text input light enter.
  3. Kirjoita uusi PIN-koodi uudelleen ja napauta Icn sony text input light enter.

Note

Jos anna virheellisen PUK-koodin liian monta kertaa, pyydä uusi SIM-kortti verkko-operaattoriltasi.