Yhteystietojen lähettäminen

Käyntikortin lähettäminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
  2. Napauta Minä itse.
  3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Jaa.
  4. Valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Yhteystiedon lähettäminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
  2. Napauta yhteystietoa, jonka tiedot haluat lähettää.
  3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Jaa.
  4. Valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Usean yhteystiedon lähettäminen kerralla

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
  2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Merkitse useita.
  3. Merkitse lähetettävät yhteystiedot tai valitse kaikki, jos haluat lähettää kaikki yhteystiedot.
  4. Napauta Icn sony gallery share ja valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.