account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Meneillään olevat puhelut

    Scr sony ongoing calls

    1 Numeroiden syöttäminen puhelun aikana
    2 Kaiuttimen käyttäminen puhelun aikana
    3 Nykyisen puhelun asettaminen pitoon tai palauttaminen pidosta
    4 Toisen puhelun soittaminen
    5 Mikrofonin mykistäminen puhelun aikana
    6 Puhelun lopettaminen

    Kuulokkeen äänenvoimakkuuden säätäminen puhelun aikana

    • Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas.

    Näytön aktivointi puhelun aikana

    • Paina lyhyesti Icn sony key and power k90.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero