Suosikit ja ryhmät

Voit merkitä yhteystietoja suosikeiksi, jotta voit käyttää niitä nopeasti yhteystietosovelluksella. Voit myös jakaa yhteystietoja ryhmiin, jolloin niiden käyttö on nopeampaa yhteystietosovelluksesta.

Yhteystiedon merkitseminen suosikiksi tai merkinnän poistaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö -näytöstä Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
  2. Napauta yhteystietoa, jonka haluat lisätä suosikkeihin tai poistaa suosikeista.
  3. Napauta Icn sony infiniteview favorite btn.

Suosikkiyhteystietojen tarkasteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
  2. Napauta Suosikit.

Yhteystiedon lisääminen ryhmään

1. Napauta yhteystietosovelluksessa sitä yhteystietoa, jonka haluat määrittää ryhmälle.
  2. Napauta Icn sony infiniteview optionmenu edit contact ja napauta sitten palkkia, joka on heti kohdan Ryhmät alla.
  3. Merkitse niiden ryhmien valintaruudut, joihin haluat lisätä yhteystiedot.
  4. Napauta TALLENNA.