Maantieteellisen sijainnin lisääminen valokuviin

Ota geotag-paikkatiedot käyttöön, jotta voit lisätä arvioidun maantieteellisen sijainnin (geotag-merkinnän) valokuviin niiden ottohetkellä. Maantieteellinen sijainti määräytyy joko langattomien verkkojen (matkapuhelinverkot tai Wi-Fi®-verkot) tai GPS-tekniikan perusteella.

Kun kameran näyttöön tulee Icn sony statusbar gps on, geotag-paikkatiedot ovat käytössä, mutta maantieteellistä sijaintia ei ole löytynyt. Kun Icn sony camera geotag on on näkyvissä, geotag-paikkatiedot ovat käytössä, ja maantieteellinen sijainti on saatavilla, joten valokuvaan voidaan lisätä geotag-merkintä. Jos kumpikaan näistä symboleista ei tule näkyviin, geotag-paikkatiedot eivät ole käytössä.

Geotunnisteiden kytkeminen päälle

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Napauta Asetukset > Paikka.
  3. Napauta on-off-kytkintä.
  4. Aktivoi kamera.
  5. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Icn sony menu settings l.
  6. Vedä kohdan Geotag-paikkatunniste liukusäädintä oikealle.