Musiikkitiedostojen kotinäkymän valikko

Musiikkitiedostojen kotinäkymän valikosta saat yleiskäsityksen laitteesi kaikista kappaleista. Täältä voit hallita albumeita ja soittolistoja sekä järjestellä musiikkia mielialan ja tempon mukaan SensMe™-kanavia käyttäen.

Scr sony 11ni aa music portal

1 Musiikkitiedostojen kotinäkymään paluu
    2 Valitun toistojonon näyttäminen
    3 Kaikkien esittäjien selaaminen
    4 Kaikkien albumien selaaminen
    5 Kaikkien kappaleiden selaaminen
    6 Musiikkikirjaston selaaminen ja suodatus esittäjän, albumin tai kappaleen nimellä
    7 Kaikkien soittolistojen selaaminen
    8 Jaetun musiikkitiedoston toistaminen jossakin toisessa laitteessa
    9 Näytä kaikki tilatut tai ladatut podcast-tiedostot
    10 Musiikkisovelluksen asetusvalikon avaaminen

Musiikkitiedostojen kotinäkymän valikon avaaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Icn sony app music player ja napauta sitä.
    2. Vedä näytön vasenta laitaa oikealle.

Musiikkitiedostojen kotinäkymään palaaminen

• Kun musiikkitiedostojen kotinäkymän valikko on avoinna, napauta Aloitus.
    • Kun musiikkitiedostojen kotinäkymän valikko on avoinna, napauta valikon oikealla puolella olevaa näyttöä.

Musiikin päivittäminen uusimmilla tiedoilla

1. Napauta musiikkialoitusnäytön valikosta Asetukset.
    2. Napauta Lataa musiikkitiedot > Aloita. Laite tekee verkkohaun ja lataa musiikille tuoreimmat käytettävissä olevat albumin kannet ja kappaletiedot.

Kappaleen poistaminen

1. Selaa musiikkitiedostojen kotinäkymässä valikossa poistettavan kappaleen kohdalle.
    2. Kosketa kappaleen nimeä pitkään ja napauta sitten näkyviin tulevasta luettelosta Poista.
    3. Vahvista napauttamalla Poista uudelleen.