Lisäohjelmat

Lisäohjelmat ovat pieniä sovelluksia, joita voit käyttää suoraan aloitusnäytöstä. Ne toimivat myös pikakomentoina. Esimerkiksi Sää-lisäohjelman avulla näet perustiedot säästä suoraan aloitussivulla. Mutta kun napautat lisäohjelmaa, Sää-sovellus aukeaa kokonaisuudessaan. Lisäohjelmia voi ladata lisää Google Play™ -palvelusta.

Scr sony homescreen widget menu

Lisäohjelman lisääminen kotinäyttöön

1. Kosketa ja pidä alhaalla tyhjää aluetta Aloitusnäyttö-näytössä, kunnes laite värisee, ja napauta sitten Lisäohjelmat ja sovellukset.
    2. Etsi lisäohjelma, jonka haluat lisätä, ja napauta sitä.

Lisäohjelman koon muuttaminen

1. Kosketa lisäohjelmaa ja pidä sitä alhaalla, kunnes se suurenee ja laite värisee, ja vapauta lisäohjelma sitten. Jos lisäohjelman kokoa voi muuttaa, kuten esimerkiksi kalenterilisäohjelman, näkyviin tulee korostettu kehys ja koonmuuttopisteet.
    2. Pienennä tai suurenna lisäohjelmaa vetämällä pisteitä sisään- tai ulospäin.
    3. Voit vahvistaa lisäohjelman uuden koon napauttamalla jotakin näytön Aloitusnäyttö kohtaa.

Lisäohjelman siirtäminen

• Kosketa ja pidä alhaalla lisäohjelmaa, kunnes se suurenee ja laite värisee, ja vedä lisälaite sitten uuteen paikkaan.

Lisäohjelman poistaminen

• Kosketa lisäohjelmaa (pitkä painallus), kunnes se suurenee ja laite värisee, ja vedä se sitten kohtaan Icn sony menu delete homescreen.