Laitteen päivittäminen

Laitteen ohjelmisto tulee päivittää, jotta saat uusimmat toiminnot, parannukset ja korjaukset optimaalisen toiminnan takaamiseksi. Kun ohjelmistopäivitys on saatavilla, Icn sony stat notify system update tulee näkyviin tilariville. Voit myös tarkistaa uusien päivitysten saatavuuden manuaalisesti.

Helpoin tapa asentaa ohjelmistopäivitys on tehdä se langattomasti laitteesta käsin. Joitakin päivityksiä ei kuitenkaan voi ladata langattomasti. Tällöin sinun on käytettävä Xperia™ Companion -ohjelmistoa PC- tai Apple® Mac® -tietokoneessa voidaksesi päivittää laitteesi.

Lisätietoja ohjelmistopäivityksistä on kohdassa Ohjelmistopäivitys.

Note

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, sinun on kirjauduttava sisään omistajana eli ensisijaisena käyttäjänä, jotta voit päivittää laitteen.

Note

Riittämätön vapaa muisti saattaa estää päivityksen. Varmista, että vapaata muistia on tarpeeksi, ennen kuin aloitat päivityksen.

Uuden ohjelmiston saatavuuden tarkistaminen

1. Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, varmista että kirjaudut sisään käyttäjänä.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Ohjelmistopäivitys.

Note

Jos uutta ohjelmistoa ei ole saatavilla, saattaa olla, että laitteessasi ei ole riittävästi vapaata muistia. Jos Xperia™-laitteessasi on alle 500 Mt vapaata sisäistä muistia (laitemuistia), et saa ilmoituksia uusista ohjelmistoista. Ilmoituspaneeliin tulee seuraava ilmoitus varoittamaan tallennustilan vähyydestä: Tallennustila loppumassa. Jotkut järjestelmätoiminnot eivät välttämättä toimi. Jos saat tämän ilmoituksen, sinun on vapautettava sisäistä muistia (laitemuistia), ennen kuin voit saada ilmoituksia uusien ohjelmistojen saatavuudesta.

Järjestelmäpäivityksen lataaminen ja asentaminen

1. Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, varmista että kirjaudut sisään käyttäjänä.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Ohjelmistopäivitys.
    4. Jos järjestelmäpäivitys on saatavilla, lataa se laitteeseesi napauttamalla Lataa.
    5. Kun lataus päättyy, napauta Asenna ja suorita asennus näytön ohjeiden mukaisesti.

Järjestelmäpäivityksen lataaminen ja asentaminen ilmoituspaneelista

1. Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, kirjaudu sisään omistajana.
    2. Vedä tilapalkkia alaspäin ja avaa ilmoituspaneeli.
    3. Siirry alas ja valitse haluamasi järjestelmäpäivitys ja napauta Lataa.
    4. Kun lataus on valmis, avaa ilmoituspaneeli uudelleen, jos se on suljettu, napauta sitten Asenna ja viimeistele asennus toimimalla ohjeiden mukaisesti.

Laitteen päivitys tietokoneella

Voit ladata ja asentaa ohjelmistopäivityksiä laitteeseesi tietokoneella, jolla on yhteys Internetiin. Tarvitset USB-kaapelin ja PC- tai Apple® Mac® -tietokoneen, jossa on Xperia™ Companion -ohjelmisto.

Tip

Jos tietokoneeseen ei ole asennettu Xperia™ Companion -ohjelmistoa, kytke laitteesi tietokoneeseen USB-kaapelilla ja noudata näytön asennusohjeita.

Laitteen päivittäminen tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companion -ohjelmisto on asennettu PC- tai Apple ® Mac® -tietokoneeseen.
    2. Kytke laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    3. Avaa Xperia™ Companion, jos se ei käynnisty automaattisesti.
    4. Tietokone: Jos uusi ohjelmistopäivitys havaitaan, näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Suorita asiaankuuluvat ohjelmistopäivitykset noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Note

Kun kytket laitteen tietokoneeseen USB-kaapelilla, sinua kehotetaan asentamaan Xperia™ Companion -ohjelmisto tai peruuttamaan, ellet ole aiemmin valinnut asetusta Älä näytä uudelleen.