Näyttölukko

Näytön voi lukita usealla eri tavalla. Alla luetellaan kunkin lukkotyypin turvallisuustaso heikoimmasta vahvimpaan:
    • Sipaisu – ei suojausta, mutta pääset aloitusnäyttöön nopeasti
    • Avauskuvio – avaa laitteen lukitus piirtämällä sormella yksinkertainen kuvio
    • PIN – avaa laite kirjoittamalla vähintään nelinumeroinen PIN-koodi
    • Salasana – avaa laite kirjoittamalla aakkosnumeerinen salasana

Note

On erittäin tärkeää, että muistat näytön lukituksen avaamiskuvion, PIN-koodin tai salasanan. Jos unohdat nämä tiedot, tärkeiden tietojen (kuten yhteystietojen ja viestien) palauttaminen voi olla mahdotonta.

Note

Jos olet määrittänyt Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) -tilin Xperia™-laitteessasi, EAS-suojausasetukset saattavat rajoittaa lukitusnäyttötyypin vain PIN- tai salasananäyttöön. Näin tapahtuu, kun verkonvalvoja määrittää tietyn lukitusnäyttötyypin kaikille EAS-tileille yrityksen tietosuojatarkoituksissa. Kysy yrityksesi tai organisaatiosi verkonvalvojalta, mitä verkkotietosuojakäytäntöjä on käytössä mobiililaitteille.

Näyttölukitustyypin muuttaminen

1. Avaa aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus ja napauta sitä.
    3. Valitse jokin toinen näyttölukitustyyppi laitteen ohjeiden mukaan.

Näytön lukituskuvion luominen

1. Avaa aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus > Kuvio.
    3. Noudata laitteen ohjeita.

Note

Jos näytön lukituksen avaamiskuvio hylätään viisi kertaa peräkkäin, odota 30 sekuntia ja yritä sitten uudelleen.

Näytön lukituskuvion muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus ja napauta sitä.
    3. Piirrä näytön lukituksen avaamiskuvio.
    4. Napauta Kuvio ja noudata laitteen ohjeita.

Näytön lukituksen PIN-koodin luominen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus > PIN.
    3. Kirjoita numeerinen PIN-koodi ja napauta sitten Jatka.
    4. Anna PIN-koodisi uudelleen ja vahvista se ja napauta sitten OK.
    5. Noudata laitteen ohjeita.

Näytön lukituksen salasanan luominen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus > Salasana.
    3. Kirjoita salasana ja napauta sitten Jatka.
    4. Anna salasanasi uudelleen ja vahvista se ja napauta sitten OK.
    5. Noudata laitteen ohjeita.

Pyyhkäisyavaamisen aktivointi

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus ja napauta sitä.
    3. Piirrä näyttölukituksen avauskuvio tai kirjoita PIN-koodi tai salasana, jos jokin näistä näyttölukituksista on käytössä.
    4. Napauta Sipaisu.