Laitteen uudelleenkäynnistäminen ja palauttaminen

Voit pakottaa laitteen käynnistymään uudelleen tai sammumaan, jos se lakkaa vastaamasta tai ei käynnisty uudelleen normaalisti. Asetuksia ja henkilökohtaisia tietoja ei poisteta.

Voit myös palauttaa laitteen alkuperäiset tehdasasetukset. Tämä on joskus tarpeen, jos laite lakkaa toimimasta asianmukaisesti, mutta huomaa, että jos haluat säilyttää tärkeitä tietoja, sinun on ensin varmuuskopioitava tiedot muistikortille tai muualle kuin sisäiseen muistiin. Lisätietoja on kohdassa Sisällön varmuuskopioiminen ja palauttaminen .

Jos laite ei käynnisty tai hauat palauttaa laitteesi ohjelmiston, voit korjata laitteen Xperia™ Companionilla. Katso lisätietoja Xperia™ Companionin käytöstä kohdasta Tietokonetyökalu.

Note

Laitteen uudelleenkäynnistys ei ehkä onnistu, jos akun varaus on vähissä. Liitä laite laturiin ja yritä uudelleenkäynnistystä uudelleen.

Note

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, sinun on mahdollisesti kirjauduttava sisään omistajana eli ensisijaisena käyttäjänä, jotta voit palauttaa alkuperäiset tehdasasetukset.

Laitteen pakottaminen käynnistymään uudelleen

1. Paina ja pidä alhaalla virtapainiketta Icn sony key and power k90
    2. Napauta avautuvassa valikossa Käynnistä uudelleen. Laite käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Laitteen pakottaminen sammumaan

1. Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja virtapainiketta Icn sony key and power k90 10 sekuntia.
    2. Kun laite värisee, vapauta painikkeet. Laitteen virta katkeaa automaattisesti.

Tehdasasetusten palautus

Note

Kun laitteen asetuksia palautetaan, laitetta ei pidä käynnistää uudelleen, sillä se saattaa vioittua pysyvästi.

1. Ennen kuin aloitat, muista varmuuskopioida laitteesi sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muulle ei-sisäiselle muistille.
    2. Napauta Aloitusnäyttö-näytöstä  sovellusnäyttökuvaketta Sony-älypuhelimessa.
    3. Paikanna ja napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus.
    4. Voit poistaa tietoja, kuten valokuvia ja musiikkia, sisäisestä muistista merkitsemällä Tyhjennä sisäinen tallennustila -valintaruudun.
    5. Napauta Palauta puhelimen asetukset.
    6. Piirrä tarvittaessa näytön lukituksen avauskuvio tai näppäile näytön lukituksen avaussalasana tai -PIN jatkaaksesi.
    7. Vahvista napauttamalla Tyhjennä kaikki.

Note

Laitteesi ei palaudu aikaisempaan Android™-ohjelmistoversioon, kun suoritat tehdasasetusten palautuksen.

Note

Jos unohdat näytön lukituksen avaussalasanan, PIN-koodin tai avauskuvion, voit käyttää laitteen korjaustoimintoa Xperia™ Companionissa ja poistaa tämän suojauskerroksen. Tämä edellyttää, että annat Google-tilisi kirjautumistiedot. Suorittamalla korjausominaisuuden asennat ohjelmiston laitteeseen uudelleen ja voit menettää henkilökohtaisia tietoja.

Ohjelmiston korjaaminen Xperia™ Companionilla

Note

Varmista ennen ohjelmiston korjaamista, että muistat Google™-tunnistetietosi. Sinun täytyy ehkä antaa ne, että voit käynnistää laitteen ohjelmistokorjauksen jäljiltä, mutta tämä riippuu suojausasetuksistasi.

1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
    2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    3. Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella, jos se ei käynnisty automaattisesti, ja valitse näytössä Ohjelmiston korjaaminen.
    4. Asenna ohjelmisto uudelleen ja suorita korjaus näytön ohjeiden mukaisesti.