Mobile BRAVIA® Engine

Sonyn Mobile BRAVIA® Engine -tekniikka parantaa valokuvien ja videoiden laatua niiden ottamisen jälkeen. Kuvista tulee selkeämpiä, terävämpiä ja luonnollisempia. Mobile BRAVIA Engine on oletusarvoisesti käytössä, mutta voit poistaa sen käytöstä, jos haluat vähentää akun kulutusta.

Mobile BRAVIA® Enginen käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö.
    3. Vedä kohdan Mobile BRAVIA Engine 2 liukusäädintä oikealle.