Internet- ja MMS-asetukset

Multimediaviestien lähettäminen ja Internetin käyttäminen ilman ‎Wi-Fi®‎-verkkoa edellyttää toimivaa matkapuhelindatayhteyttä ja asianmukaisia Internet- ja MMS (Multimedia Messaging Service) /asetuksia. Seuraavassa on joitakin vihjeitä:

• Useimpien mobiiliverkkojen ja -operaattorien Internet- ja MMS-asetukset on asennettu valmiiksi laitteeseen. Tällöin Internetin käytön ja multimediaviestien lähettämisen voi aloittaa heti.

• Joissakin tapauksissa annetaan mahdollisuus ladata Internet- ja MMS-asetukset, kun laitteeseen kytketään virta ensimmäisen kerran SIM-kortin paikalleen asettamisen jälkeen. Asetukset voidaan ladata myös myöhemmin Asetukset-valikon kautta.

• Voit lisätä, muuttaa ja poistaa Internet- ja MMS-asetuksia manuaalisesti laitteessa milloin tahansa. Jos muutat Internet- tai MMS-asetuksia tai poistat ne vahingossa, lataa Internet- ja MMS-asetukset uudelleen.

• Jos et voi käyttää Internetiä mobiiliverkolla tai jos multimediaviestinvälitys ei toimi vaikka Internet- ja MMS-asetukset on ladattu laitteeseen, viittaa verkon katealueen, mobiilidatayhteyden ja MMS:n ongelmien vianmääritysvinkkeihin.

Note

Jos STAMINA-tila on aktivoitu virran säästämiseksi, kaikki mobiilitiedonsiirto keskeytyy näytön ollessa sammuksissa. Jos tämä aiheuttaa yhteysongelmia, kokeile estää joidenkin sovellusten ja palveluiden keskeyttäminen tai poista STAMINA-tila tilapäisesti käytöstä. Lisätietoja on kohdassa Akku ja virranhallinta .

Note

Jos samalla laitteella on useita käyttäjiä, vain omistaja eli ensisijainen käyttäjä voi ladata Internet- ja viestintäasetukset asetusvalikosta. Ladatut asetukset koskevat kuitenkin kaikkia käyttäjiä.

Internet- ja MMS-asetusten lataaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Internet-asetukset.
    3. Napauta Hyväksy. Kun asetukset on ladattu, tilarivillä on Icn sony internet settings downloaded ja mobiilidata otetaan käyttöön automaattisesti.

Note

Jos asetuksia ei voida ladata laitteeseesi, tarkista mobiiliverkon signaalin voimakkuus. Siirry avoimeen paikkaan, jossa ei ole esteitä, tai ikkunan lähelle ja yritä uudelleen.

Internet- ja MMS-asetusten lisääminen manuaalisesti

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Tukiasemien nimet > Icn sony menu add.
    4. Napauta Nimi ja kirjoita haluamasi nimi.
    5. Napauta Yhteysosoite ja kirjoita käyttöpisteen nimi.
    6. Anna kaikki muut tarpeelliset tiedot. Jos et tiedä, mitkä tiedot ovat tarpeen, kysy lisätietoja verkko-operaattoriltasi.
    7. Kun olet valmis, napauta Icn sony key menu ja napauta TALLENNA.

Ladattujen Internet- ja MMS-asetusten esittäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Tukiasemien nimet.
    4. Voit esittää lisätietoja napauttamalla jotain käytettävissä olevaa kohdetta.

Note

Jos käytettävissä olevia yhteyksiä on useita, aktiivinen verkkoyhteys on ilmaistu merkityllä painikkeella Icn sony marked button.