Hätäpuhelut

Laite tukee kansainvälisiä hätänumeroita, kuten 112 ja 911. Näitä numeroita käyttämällä voidaan yleensä soittaa hätäpuhelu missä tahansa maassa puhelinverkon kuuluvuusalueella, vaikka puhelimessa ei olisi SIM-korttia.

Hätäpuhelun soittaminen

1. Avaa valintapaneeli.
    2. Anna hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.

Tip

Voit soittaa hätäpuheluita silloinkin, kun puhelimessa ei ole SIM-korttia tai kun lähtevät puhelut estetään.

Hätäpuhelun soittaminen SIM-kortin ollessa lukittuna

1. Napauta Hätäpuhelu.
    2. Anna hätänumero ja napauta Icn sony call slider answer.

Hätäpuhelun soittaminen näytön ollessa lukittuna

1. Vedä lukitusnäytössä puhelinkuvaketta Icn sony phone onscreen lock button oikealle.
    2. Jos aktiivisen näyttölukituksen tyyppi on Sipaisu, napauta Icn sony call dialpad pressed avataksesi numeronäppäimistön, syötä hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.
    3. Jos näyttö on lukittu kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla, napauta Hätäpuhelu, syötä hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.