Sähköpostitilin asetukset

Sähköpostitilin poistaminen laitteesta

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Sähköposti.
    3. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
    5. Napauta Poista tili > OK.

Saapuneet-kansion tarkistustiheyden muuttaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Sähköposti.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse tili, jonka saapuneet-kansion tarkastustiheyttä haluat muuttaa.
    5. Napauta Tarkistusväli > Tarkistusväli ja tee valinta.

Automaattisen Poissa-vastauksen asettaminen Exchange Active Sync -tilille

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Sähköposti.
    2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Valitse se EAS (Exchange Active Sync) -tili, jolle haluat asettaa Poissa toimistosta -automaattivastauksen.
    4. Napauta Poissaoloviesti.
    5. Ota toiminto käyttöön vetämällä liukusäädin kohdan Poissaoloviesti vierestä oikealle.
    6. Merkitse tarvittaessa Aseta aikaväli -valintaruutu ja aseta automaattisen vastauksen aikajakso.
    7. Kirjoita Poissa-viesti viestin tekstikenttään.
    8. Vahvista napauttamalla OK.