Tekstin muokkaaminen

Voit valita, leikata, kopioida ja liittää tekstiä samalla, kun kirjoitat. Voit käyttää muokkaustyökaluja kaksoisnapsauttamalla antamaasi tekstiä. Muokkaustyökalut tulevat käyttöön sovelluspalkissa.

Sovelluspalkki

Scr sony 11ics toolbar edittext

1 Sovelluspalkin sulkeminen
    2 Kaiken tekstin valitseminen
    3 Tekstin leikkaaminen
    4 Tekstin kopioiminen
    5 Tekstin liittäminen

Note

Icn sony magnifier paste on näkyvissä vain, kun olet tallentanut tekstiä leikepöydälle.

Tekstin valitseminen

1. Kirjoita tekstiä ja kaksoisnapsauta tekstiä. Napauttamasi sana korostetaan sen molemmille puolille tulevilla ulokkeilla.
    2. Valitse lisää tekstiä vetämällä ulokkeita vasemmalle tai oikealle.

Tekstin muokkaaminen

1. Kirjoita tekstiä ja kaksoisnapsauta kirjoittamaasi tekstiä avataksesi sovelluspalkin.
    2. Valitse muokattava teksti ja tee sitten haluamasi muutokset sovellusrivin työkalujen avulla.

Suurennuslasin käyttö

• Kun syötöt tekstiä, napauta ja pidä painettuna tekstikenttää esittääksesi tekstin suurennettuna, ja aseta kursori minne haluat tekstikentällä.