Tiedonkäytön hallinta

Voit seurata laitteeseen ja laitteesta matkapuhelinverkon tai Wi-Fi®-yhteyden kautta lähetetyn tiedon määrää tietyn ajanjakson sisällä. Voit esimerkiksi näyttää yksittäisten sovellusten käyttämän tiedon määrän. Voit myös säätää käyttövaroituksia ja rajoituksia mobiilidatayhteyden kautta lähetetylle datalle välttyäksesi lisäkuluilta.

Note

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, vain omistaja eli ensisijainen käyttäjä voi säätää tiedonkäyttöasetuksia. Tiedonkäyttöasetusten säätäminen voi auttaa hallitsemaan tiedonkäyttöä paremmin, mutta se ei takaa, että lisämaksuja ei synny.

Tiedonsiirron kytkeminen päälle ja pois

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Vedä kohdan Mobiilitietoliikenne liukusäädintä kytkeäksesi tiedonsiirron päälle tai pois.

Tip

Kun tiedonsiirto on kytketty pois päältä, laite voi silti muodostaa ‎Wi-Fi®‎,- NFC-- tai Bluetooth®-yhteyden.

Tiedonkäyttövaroituksen määrittäminen

1. Varmista, että mobiilitiedonsiirto on käytössä.
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    4. Voit asettaa varoitustason vetämällä varoitusviivat haluamiesi arvojen kohdalle. Saat varoitusilmoituksen, kun tiedonsiirron määrä lähestyy asetettua tasoa.

Mobiilitiedonkäyttörajan määrittäminen

1. Varmista, että mobiilitiedonsiirto on käytössä.
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    4. Vedä kohdan Aseta matkapuhelindatarajoitus liukusäädintä oikealle ja napauta sitten OK.
    5. Voit asettaa mobiilitiedonkäyttörajan vetämällä tietorajoituksen viivat haluamiesi arvojen kohdalle.

Note

Kun mobiilitiedonkäyttö saavuttaa asetetun rajan, laitteen mobiilitiedonsiirto kytketään automaattisesti pois päältä.

Yksittäisten tiedonkäyttösovellusten tiedonkäytön hallinta

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Napauta hallinnoitavaa sovellusta, vedä sitten kohdan Rajoita sov. taustatiedonsiirtoa vieressä olevaa liukusäädintä oikealle ja napauta OK.
    4. Voit käyttää täsmällisempiä sovelluksen asetuksia (jos käytettävissä) napsauttamalla Sovellusasetukset ja tekemällä haluamasi muutokset.

Tip

Yksittäisen sovelluksen tiedonkäyttöasetusten muuttaminen voi vaikuttaa sen toimintaan.

Datankäytön tarkistaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Näytä Wi‑Fi.
    4. Jos haluat tarkastella WI-Fi®-yhteyden välityksellä siirretyn datan määrää koskevia tietoja, napauta Wi-Fi-välilehteä.
    5. Jos haluat tarkastella mobiilidatayhteyden välityksellä siirretyn datan määrää koskevia tietoja, napauta välilehteä Mobiili.