Kokoaminen

Laitteen näytössä on suojamuovi. Irrota tämä kalvo ennen kosketusnäytön käyttöä. Muussa tapauksessa kosketusnäyttö ei ehkä toimi oikein.

SIM-mikrokortin asettaminen paikalleen

Ill sony 12ya insert sim card

1. Työnnä kynsi micro SIM -korttipaikan kannen ja laitteen kyljen väliseen loveen ja irrota kansi.
    2. Vedä SIM-mikrokortin pidike ulos kynnellä.
    3. Aseta mikro-SIM-kortti pidikkeeseen siten, että mikro-SIM-kortin kullanväriset liittimet osoittavat ulospäin.
    4. Aseta SIM-mikrokortin pidike takaisin laitteeseen.
    5. Aseta SIM-mikrokorttipaikan kansi takaisin paikoilleen.

Note

Mikro-SIM-kortin asettaminen ilman SIM-kortin pidikettä voi vioittaa mikro-SIM-korttia tai puhelinta, eikä Sonyn takuu kata tätä eikä Sony ole vastuussa tästä aiheutuvista vaurioista.

Muistikortin asentaminen

Note

Älä laita muistikortin paikkaan mikro-SIM-korttia.

Ill sony 12ya insert mem card
    1. Irrota muistikorttipaikan kansi työntämällä kynsi kannen aareunan ja puhelimen väliin ja vedä kansi irti.
    2. Aseta muistikortti mistikorttipaikkaan siten, että kullanväriset kosketuspinnat osoittavat alaspäin.
    3. Työnnä muistikortti paikkaansa kynnellä siten, että kuuluu lukitusääni.
    4. Työnnä muistikorttipaikan kansi takaisin paikoilleen siten, että se lukittuu täysin.

Note

Joillain alueilla puhelimen mukana ei tule muistikorttia.

Mikro-SIM-kortin poistaminen

Ill sony 12ya remove sim
    1. Irrota mikro-SIM-korttipaikan kansi.
    2. Vedä mikro-SIM-kortin pidike ulos.
    3. Irrota mikro-SIM-kortti.
    4. Asenna mikro-SIM-kortin pidike takaisin paikoilleen.
    5. Aseta mikro-SIM-korttipaikan kansi takaisin paikoilleen.

Muistikortin irrottaminen

Ill sony 12ya remove mem card
    1. Sammuta puhelin tai poista muistikortti kohdasta Asetukset > Tallennustila > Poista SD-kortti käytöstä .
    2. Poista muistikortin paikan kansi, paina muistikortin reunaa ja vapauta sen.
    3. Poista kortti täysin vetämällä sitä ulospäin.