Älykäs taustavalon hallinta

Älykäs taustavalon hallinta pitää näytön päällä, kun laitetta pidetään kädessä. Kun asetat laitteen alas, näyttö sammuu valmiustila-asetuksen mukaisesti.

Älykkään taustavalon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Älykäs taustavalon ohjaus.
    2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.