Oikean tarkennuksen asettaminen

Kamera asettaa tarkennuksen automaattisesti ja tunnistaa kasvot kaikissa kuvaustiloissa. Se voi tunnistaa myös liikkuvan kohteen ja seurata sitä. Keltainen kehys ilmaisee kasvot tai liikkuvan kohteen, johon tarkennus kohdistuu.

Yksi tapa muuttaa tarkennusaluetta on siirrellä kameraa kameranäppäin puoliväliin painettuna. Kun kuva on tarkentunut, pyöreä kehys muuttuu siniseksi. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää esimerkiksi ryhmäkuvassa sivulla olevaan henkilöön tarkentamiseen.

Näyttöä napauttamalla voit myös määrittää tarkennuksen tiettyyn kohtaan tai tietyn tarkennusetäisyyden. Nämä asetukset ovat käytettävissä vain pääkamerassa ja ne määräytyvät valitun kuvaustilan mukaan.

Oikean tarkennuksen määrittäminen

Tarkennusetäisyyden määrittäminen

1. Napauta Valkotasapainokuvake.
    2. Napauta Kohdennusetäisyyden määrittämisen kuvake.
    3. Säädä tarkennusetäisyyttä liukusäädintä napauttamalla.
    4. Sulje asetusvalikko. Asetus tallennetaan.
    5. Ota kuva painamalla kameranäppäintä tai napauttamalla suljinpainiketta.

Tämä asetus on käytettävissä vain pääkameran tilassa Manuaalinen .