Kello

Voit määrittää yhden tai useamman herätyksen/hälytyksen ja käyttää hälytysäänenä mitä tahansa laitteeseen tallennettua äänitiedostoa. Herätys/hälytys ei kuulu, jos laite on sammutettu.

Näkyvissä oleva herätyksen/hälytyksen aikamuoto on sama kuin yleisiin aika-asetuksiin valitsemasi muoto (12-tuntinen tai 24-tuntinen).

Herätysten ja hälytysten yleiskatsaus

1 Siirry Herätys-välilehteen
    2 Siirry Maailmankello-välilehteen
    3 Siirry Ajanotto-välilehteen
    4 Siirry Ajastin-välilehteen
    5 Näytä nykyisen välilehden asetukset
    6 Avaa päivämäärä- ja aika-asetukset
    7 Muokkaa aiemmin määritettyä herätystä/hälytystä
    8 Ota hälytys/herätys käyttöön tai poista se käytöstä
    9 Lisää uusi hälytys/herätys

Uuden herätyksen tai hälytyksen määrittäminen

1. Etsi Kello ja napauta sitä.
    2. Napauta Lisää kohde -kuvake.
    3. Valitse haluamasi arvo.
    4. Napauta OK.

Avaa LISÄASETUKSET napauttamalla kohtaa Lisää asetuksia -kuvake.

Torkutuksen sammuttaminen

• Kun hälytys tai herätys soi, napauta TORKUTA.

Herätyksen tai hälytyksen sammuttaminen sen soidessa

• Voit sammuttaa herätyksen ja hälytyksen vetämällä liukusäädintä.

Voit sammuttaa torkutetun herätyksen avaamalla ilmoituspaneelin tilariviä alaspäin vetämällä ja napauttamalla sitten Hylkää .

Aiemmin määritetyn herätyksen tai hälytyksen muokkaaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla Lisää asetuksia -kuvake.
    2. Napauta Muokkaa aikaa > OK.
    3. Jos haluat muokata herätystä tai hälytystä, napauta LISÄASETUKSET.
    4. Napauta Tallenna.

Herätyksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

• Jos haluat ottaa herätyksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä, napauta aiemmin määritettyä herätystä.

Näet herätyksen käyttötilan kuvakkeesta Hälytys käytössä -kuvake.

Hälytyksen tai herätyksen poistaminen

• Etsi ja napauta Kello, napauta poistettavaa herätystä tai hälytystä pitkään ja napauta sitten Poistokuvake.

Herätysäänen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla Lisää asetuksia -kuvake.
    2. Napauta LISÄASETUKSET > Hälytysääni ja valitse haluamasi asetus. Voit myös napauttaa Luo yhteystieto -kuvake ja valita jonkin musiikkitiedoston.
    3. Napauta VALMIS ja napauta sitten Tallenna.

Herätyksen kasvavan äänenvoimakkuuden määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla Lisää asetuksia -kuvake.
    2. Napauta LISÄASETUKSET ja napauta sitten kohdan Äänenvoimakkuuden suurennus liukusäädintä.
    3. Napauta Tallenna.

Toistuvan herätyksen/hälytyksen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla Lisää asetuksia -kuvake.
    2. Napauta Toista uudelleen-valintaruutua.
    3. Valitse haluamasi päivät.

Herätys- ja hälytystyypin valitseminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla Lisää asetuksia -kuvake.
    2. Napauta LISÄASETUKSET > Hälytystyyppi ja valitse sitten haluamasi asetus.
    3. Napauta Tallenna.

Sivupainikkeiden toiminnan määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavan hälytyksen tai herätyksen kohdalla Lisää asetuksia -kuvake.
    2. Napauta LISÄASETUKSET ja napauta sitten Sivunäppäimien toiminta.
    3. Valitse sitten haluamasi sivupainikkeiden toiminta.
    4. Napauta Tallenna.