Yhdistäminen toiseen laitteeseen NFC:llä ei onnistu

• Varmista, että NFC on käytössä molemmissa laitteissa.

NFC-toiminnon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys .
      2. Napauta NFC -liukusäädintä.

• Varmista, että Xperia™-laitteesi näyttö ei ole lukittu ja että se on päällä.

• Pidä Xperia™-laitettasi ja toista laitetta kiinni toisissaan siten, että niiden NFC-tunnistusalueet koskettavat toisiaan, ja liikuta laitettasi hitaasti kaikkiin suuntiin. NFC-tunnistusalue on yleensä merkitty merkinnällä .

• Irrota laitteen kaikki suojakotelot ja vastaavat, jotta ne eivät häiritse yhteyttä.

• Varmista, että Xperia™-laitettasi ei ole jo yhdistetty johonkin toiseen NFC-yhteensopivaan laitteeseen. Jos se on, katkaise tämä yhteys ja yritä sitten uudelleen muodostaa NFC-yhteys haluamaasi laitteeseen.

• Joissain tapauksissa NFC-herkkyys saattaa olla liian pieni NFC-yhteyden muodostamiseen. Tässä tapauksessa voit yhdistää laitteet NFC:n asemesta Bluetooth®-yhteydellä.

Bluetooth-toiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Bluetooth .
      2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Bluetooth -liukusäädintä.

Parinmuodostus toisen Bluetooth-laitteen kanssa

1. Varmista, että laiteparin muodostavan laitteen Bluetooth-toiminto on käytössä ja että laite näkyy muille Bluetooth-laitteille.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Bluetooth .
      3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan Bluetooth liukusäädintä. Käytettävissä olevien Bluetooth-laitteiden luettelo avautuu näyttöön.
      4. Napauta laitteen kanssa laiteparin muodostavaa Bluetooth-laitetta.
      5. Anna tarvittaessa salasana tai vahvista sama salasana molemmissa laitteissa.
      6. Napauta MUODOSTA LAITEPARI .

Laitteen yhdistäminen toiseen Bluetooth-laitteeseen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Bluetooth .
      2. Napauta sitä Bluetooth-laitetta, jonka haluat yhdistää.