account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    What is LDAC audio technology?

    LDAC is an audio coding technology developed by Sony that enables the transmission of High-Resolution (Hi-Res) Audio content over a Bluetooth connection.

    List of LDAC compatible Xperia devices:

    • Xperia XZ1
    • Xperia XZ1 Compact
    • Xperia XZ2
    • Xperia XZ2 Compact
    • Xperia XZ2 Premium
    • Xperia XZ3
    • Xperia XZs
    • Xperia XZ Premium
    • Xperia XZ
    • Xperia X Performance
    • Xperia X Compact
    • Xperia X 
    • Xperia Z5 Premium
    • Xperia Z5 Premium Dual
    • Xperia Z5 Compact
    • Xperia Z5 
    • Xperia Z5 Dual
    • Xperia Z3+ 
    • Xperia Z3+ Dual
    • Xperia Z4 Tablet
    • Xperia Z4 Tablet WiFi

    For more details, refer to https://www.sony.net/Products/LDAC/.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero