Näytön avaaminen ei onnistu

Jos unohdat näyttölukon PIN-koodin, salasanan tai avauskuvion, voit nollata Xperia™-laitteesi joko Paikanna puhelin -toiminnolla (sen tarjoaa Google™) tai Xperia™ Companion -tietokonesovelluksella. Alta voit lukea lisätietoja näistä nollaustavoista ja niiden vaatimuksista, jotta voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan tavan.

• Nollaa Xperia™-laite Paikanna puhelin -toiminnolla.
      • Vaatimukset: Tämä nollaustapa edellyttää, että laite on käynnissä ja yhteydessä Internetiin ja että olet ottanut Paikanna puhelin -toiminnon käyttöön laitteessasi. Laitteessasi täytyy olla rekisteröity Google™-tili, jonka käyttäjänimi ja salasanan tarvitset myös. Tarvitset myös tietokoneen tai mobiililaitteen, joka on yhteydessä Internetiin.

• Tulokset: Kaikki laitteen sisäiseen muistiin tallennetut tiedot poistetaan, mukaan lukien ladatut sovellukset, kuvat ja laiteasetukset. Jos et irrota SD-korttia ennen laitteen nollaamista, myös kortille tallennetut tiedot poistetaan useimmissa tapauksissa.

Laitteen nollaaminen Paikanna puhelin -toiminnolla

Jos käytät Xperia™-laitetta yritysympäristössä, IT-osasto on ehkä määrittänyt SD-kortin salauksen pakolliseksi. Tässä tapauksessa SD-kortin sisältö poistetaan tai tehdään lukukelvottomaksi, kun nollaat laitteen. Näin tapahtuu, vaikka irrotat kortin etukäteen.

1. Sammuta Xperia™-laitteesi ja irrota SD-kortti. Näin vältät tietojen poistamisen kortilta.
        2. Käynnistä laite ja varmista, että sinulla on käytössä mobiilidatayhteys tai Wi-Fi-yhteys.
        3. Siirry tietokoneen tai mobiililaitteen selaimella Paikanna puhelin -toiminnon kirjautumissivulle.
        4. Kirjaudu Google™-tilille, jonka olet rekisteröinyt laitteellesi.
        5. Valitse Tyhjennä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Muista, että tämä poistaa kaikki laitteen sisäiseen muistiin tallennetut tiedot.
        6. Kun olet etätyhjentänyt sisällön, voit määrittää laitteesi uudelleen Google™-tilin avulla sekä ottaa käyttöön uuden näyttölukon.

• Nollaa Xperia™-laite Xperia™ Companion -tietokonesovelluksessa toiminnolla Ohjelmiston korjaaminen .
      • Vaatimukset: Tämä tapa edellyttää, että sinulla on käytettävissäsi Internetiin yhteydessä oleva tietokone. Tarvitset USB-kaapelin, jolla voit yhdistää laitteen tietokoneeseen, ja laitteesi akun varaustason täytyy olla vähintään 80 %.

• Tulokset: Kaikki laitteen sisäiseen muistiin tallennetut tiedot poistetaan, mukaan lukien ladatut sovellukset, kuvat ja laiteasetukset. SD-kortin sisältöä ei poisteta.

Laitteen ohjelmiston korjaaminen Xperia™ Companionilla

Varmuuskopioi aina (jos se on mahdollista) kaikki omat tietosi ennen ohjelmiston korjaamista. Kaikki sisäisessä muistissa olevat tiedot poistetaan ohjelmistokorjauksen yhteydessä. Ulkoiselle SD-kortille tallennettuja tietoja ei poisteta.

1. Varmista, että muistat Google™-tilisi käyttäjänimen ja salasanan. Sinun täytyy ehkä antaa ne, että voit käynnistää laitteen uudelleen ohjelmistokorjauksen jälkeen. Tämä kuitenkin riippuu suojausasetuksistasi.
        2. Varmista, että Xperia™ Companion on asennettu PC- tai Mac ®-koneeseesi.
        3. Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella. Älä kuitenkaan yhdistä Xperia™-laitettasi, ennen kuin sinua pyydetään tekemään se Xperia™ Companion -ikkunan viisivaiheisissa ohjeissa.
        4. Valitse tietokoneella Ohjelmiston korjaaminen .
        5. Asenna ohjelmisto uudelleen ja suorita korjaus näytön ohjeiden mukaisesti.