Synkronointi verkkotilien kanssa

Voit synkronoida yhteystiedot, sähköpostin, kalenteritapahtumat ja muut tiedot verkkotileiltä laitteeseesi. Tällaisia tilejä ovat esimerkiksi Gmail™ ja Microsoft Exchange ActiveSync. Voit synkronoida näiden tilien tiedot automaattisesti ottamalla automaattisen synkronointitoiminnon käyttöön. Voit myös synkronoida kunkin tilin manuaalisesti.

Verkkotilin määrittäminen synkronointia varten

1. Napauta Asetukset > Tilit > Lisää tili ja valitse sitten lisättävä tili.
    2. Luo tili näytön ohjeiden mukaisesti. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään.

Verkkotilin synkronoiminen manuaalisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Tilit.
    2. Napauta sen tilin nimeä, jonka kanssa haluat synkronoida, ja napauta sitten Tilin synkronointi. Näkyviin tulee luettelo kohteista, jotka voidaan synkronoida tilin kanssa.
    3. Napauta kohdetta, jonka haluat synkronoida.

Verkkotilin poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Tilit.
    2. Valitse tili ja napauta sitten Poista tili.
    3. Vahvista poistaminen napauttamalla uudelleen Poista tili.