Näytön asetukset

Voit muokata näytön toimintaa, kirkkautta, näyttökokoa ja kuvanlaatua. Voit esimerkiksi valita suuremman fontin tai näyttökoon lukemisen helpottamiseksi tai ottaa käyttöön käsinetilan, jotta voit käyttää näyttöä käsineet kädessä.

Jos haluat vaihtaa taustakuvan ja teeman, katso Background and themes. Jos haluat muuttaa aikaa ennen näytön sammumista, katso Turning the screen on or off.

Näyttöasetusten muokkaaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö.
    2. Napauta asetusta, jota haluat muokata.
    3. Voit muokata asetuksia liukusäätimien, valintaruutujen ja lisävalikkojen avulla.

Kirkkaus

Säädä kirkkaustasoa liukusäätimellä. Voit myös ottaa käyttöön Kirkkauden säätö -toiminnon, joka säätelee kirkkautta automaattisesti valaistusolosuhteiden mukaisesti.

Valkotasapaino

Valitse haluamasi esivalinta-asetus. Voit myös säätää valkotasapainoa liukusäätimillä, jos valitset Mukautettu . Voit palauttaa oletusasetuksen valitsemalla Normaali .

Väriasteikko ja kontrasti

Voit parantaa laitteella katsottavien kuvien ja videoiden laatua. Esimerkiksi Super-vivid-tila tekee väreistä elävämpiä näytöllä.

Kun Ammattilaistila on käytössä, et voi käyttää HDR-muunninta.

Näytön kääntäminen

Voit määrittää, kääntyykö näyttö automaattisesti laitetta käännettäessä vai pysyykö näyttö aina pystysuuntaisena.

Näytönsäästäjä

Ota käyttöön näytönsäästäjä, joka näyttää värejä, valokuvia tai diaesityksen automaattisesti, kun laite on telakoituna, kun sitä ladataan tai kun näyttö on lepotilassa. Jos laitteella on useita käyttäjiä, kukin käyttäjä voi määrittää omat näytönsäästäjäasetuksensa.

Kannen valitseminen

Kun käytät näytönsuojusta tai koteloa, voit määrittää näytön toimimaan yhdessä käyttämäsi kansityypin kanssa.

Videokuvan parantaminen

X-Realityn ja HDR-muuntimen avulla voit parantaa laitteella katsomiesi videoiden kuvanlaatua. Sen avulla SDR-tilassa kuvatut videot toistetaan HDR-tasoisina.

Tämä toiminto on käytettävissä vain joissain sovelluksissa.

Lukitusnäyttöasetuksen muuttaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Lisäasetukset > Lukitusnäytön asetukset.
    2. Napauta asetusta, jota haluat muuttaa.
    3. Voit muuttaa asetuksia kytkimien, valintaruutujen ja lisävalikkojen avulla.