Laitteen käyttö lompakkona

Voit maksaa tuotteita laitteellasi ottamatta oikeaa lompakkoasi esiin. Lisäksi voit hallita kaikkia maksupalveluita yhdessä keskitetyssä paikassa. Kun suoritat maksun, muista ottaa NFC-toiminto käyttöön, ennen kuin kosketat kortinlukijaa laitteellasi. Saat lisätietoja kohdasta NFC.

Mobiilimaksupalveluita ei välttämättä ole käytettävissäalueellasi. Kahden SIM-kortin laitteissa NFC-maksuja tuetaan vain, kun SIM-korttipaikassa 1 on NFC:tä tukeva SIM-kortti.

Maksupalveluiden hallinta

1. Varmista, että NFC on käytössä laitteessasi.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Oletussovellukset > Napauttamalla maksaminen. Näyttöön avautuu luettelo maksupalveluista.
    3. Hallinnoi maksupalveluita haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi vaihtaa oletusmaksupalvelua.