Melunvaimennus

Laitteesi tukee vastamelukuulokkeita. Kun käytät laitteessa vastamelukuulokkeita, äänenlaatu paranee selvästi, kun kuuntelet musiikkia äänekkäässä ympäristössä, kuten linja-autossa, junassa tai lentokoneessa. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda myös hiljaisen opiskelu-, työ- tai lukuympäristön.

Voit varmistaa optimaalisen suorituskyvyn käyttämällä Sonyn vastamelukuulokkeita.

Vastamelukuulokkeiden käyttäminen

1. Liitä vastamelukuulokkeet laitteeseen.
    2. Napauta Asetukset > Ääni > Lisälaiteasetukset > Melunvaimennus ja ota sitten Melunvaimennus käyttöön napauttamalla liukusäädintä.
    3. Napauta Kuulokkeiden tyyppi ja valitse kuuloketyyppi.
    4. Jos haluat ottaa Melunvaimennus-toiminnon käyttöön vain musiikin tai videon toiston aikana tai näytön ollessa käytössä, valitse Virransäästötila-valintaruutu.
    5. Jos haluat, että Melunvaimennus-toiminto on käytössä aina, kun kuulokkeet on liitetty, poista Virransäästötila-valintaruudun valinta.

Vastamelukuulokkeet eivät välttämättä kuulu laitteen mukana toimitettavaan pakettiin.

Melunvaimennus on mahdollista ottaa käyttöön myös pika-asetuspaneelin ilmoituksen kautta, kun laitteeseesi on liitetty vastamelukuulokkeet.

Asetusten säätäminen meluisan ympäristön mukaan

1. Varmista, että laitteeseen on liitetty vastamelukuulokkeet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Lisälaiteasetukset > Melunvaimennus > Meluympäristö.
    3. Valitse asianmukainen meluympäristötyyppi ja napauta sitten OK.