Siirtyminen sovelluksissa

Voit siirtyä sovelluksesta toiseen siirtymispainikkeilla ja viimeaikaisten sovellusten ikkunassa. Näin voit helposti siirtyä kaikkien hiljattain käytettyjen sovellusten välillä. Siirtymispainikkeita ovat paluupainike, aloitusnäyttöpainike ja viimeisimpien sovellusten painike. Voit myös avata näytölle kaksi sovellusta samaan aikaan jaetun näytön tilaan, jos sovellukset tukevat moni-ikkunakäyttöä. Jotkut sovellukset suljetaan, kun poistut painamalla aloitusnäyttöpainiketta Home icon, kun taas toiset sovellukset keskeytetään tai ne jatkavat toimintaansa taustalla. Jos sovellus keskeytetään tai toimii taustalla, voit jatkaa siitä, mihin jäit, kun seuraavan kerran avaat sovelluksen.

Yleiskatsaus sovelluksissa siirtymiseen

1 Tyhjennä kaikki: sulje kaikki äskettäin käytetyt sovellukset
    2 Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna: avaa jokin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    3 Viimeksi käytettyjen sovellusten painike: avaa viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna ja Suosikit-palkki
    4 Aloitusnäyttönäppäin: sulje sovellus ja siirry takaisin aloitusnäyttöön
    5 Paluunäppäin: siirry takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulje sovellus

Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkunan avaaminen

• Paina Recent apps icon .

Siirtyminen nopeasti johonkin viimeksi käytettyyn sovellukseen

• Paina Recent apps icon-kohtaa nopeasti kahdesti.

Kaikkien äskettäin käytettyjen sovellusten sulkeminen

• Paina Recent apps icon ja napauta sitten Poista kaikki.

Valikon avaaminen sovelluksessa

• Napauta sovelluksessa Menu icon tai Options icon.

Kaikissa sovelluksissa ei ole käytettävissä valikkoa.

Jaetun näytön tila

Jaetun näytön tilassa voit käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Voit esimerkiksi pitää samaan aikaan auki sähköpostia ja selainta.

Split screen

1 Sovellus 1
    2 Jaetun näytön erotin – voit muokata ikkunoiden koko vetämällä
    3 Sovellus 2
    4 Jaetun näytön painike: voit valita jonkin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    5 Aloitusnäyttönäppäin – palaa aloitusnäyttöön
    6 Paluunäppäin – siirry takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulje sovellus

Kaikki sovellukset eivät tue jaetun näytön tilaa.

Jaetun näytön tilan käyttäminen

1. Varmista, että kaksi sovellusta, joita haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ovat auki ja käynnissä taustalla.
    2. Avaa sovellus, jota haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ja paina sitten pitkään kohtaa Recent apps icon. Sovellus määritetään jaetun näytön ensimmäiseen osaan.
    3. Valitse toinen haluamasi sovellus pikkukuvaluettelosta.
    4. Jos haluat muokata jaetun näytön ikkunoiden kokoa, vedän näytön keskellä olevaa erotinta.
    5. Kun haluat poistua jaetun näytön tilasta, paina Split screen icon-kohtaa pitkään, kun jaetun näytön osat ovat näkyvissä.