Videokeskustelu

Google Duo™ on laitteeseesi sisältyvä videokeskustelusovellus, jonka avulla voit keskustella samaa sovellusta Android™- tai iOS-laitteella käyttävien kavereidesi kanssa.

Saat lisätietoja sovelluksen käytöstä osoitteesta https://support.google.com/duo/.

Videopuhelutoiminto toimii vain etukameralla varustetuissa laitteissa.

Duo-sovelluksen käyttäminen

• Jos haluat käyttää videokeskustelusovellusta, etsi ja napauta Google Duo icon.