IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen

Laitteellasi on yksi tai kaksi yksilöllistä tunnistenumeroa, joita kutsutaan IMEI-numeroiksi tai tuotetunnuksiksi. Pidä nämä numerot tallessa. Saatat tarvita niitä, jos laitteesi varastetaan tai otat yhteyttä tukeen.

Vain kahden SIM-kortin laitteet: laitteessa on kaksi IMEI-numeroa, yksi kummallekin SIM-korttipaikalle.

IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen valintapaneelin avulla

1. Etsi Dialer icon ja napauta sitä.
    2. Napauta Call dialpad icon.
    3. Kirjoita valintapaneelissa *#06#. IMEI-numero tai IMEI-numerot näytetään automaattisesti.

IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen lokerosta

1. Vedä SIM- ja muistikortin pidike ulos.
    2. Vedä merkintää ulospäin kynnellä. IMEI-numero tai IMEI-numerot on merkitty siihen.