Google-syöte

Google-sovelluksella voit tehdä hakuja Internetistä. Voit myös ottaa käyttöön syötteen, jonka avulla saat säännöllisiä päivityksiä. Sen avulla saat esimerkiksi liikennetietoja ennen töihin lähtöä, voit etsiä suosittuja ravintoloita alueelta, voit tarkistaa suosikkijoukkueesi tulokset ja hyödyntää monia muita käteviä toimintoja. Pääset sovellukseen helposti napauttamalla sovellusluettelossa Google Search icon. Voit myös varata aloitusnäytöstä oman ruudun, jossa sovellus on helposti käytettävissä.

Oman syötteen datakäytön salliminen tai estäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Google > Hae > Oma syöte.
    2. Salli tai estä oman syötteen datakäyttö napauttamalla Data Saver-liukusäädintä.

Aloitusnäytön ruudun varaaminen Google-syötteelle

1. Kosketa aloitusnäytön tyhjää kohtaa pitkään.
    2. Napauta Home screen settings icon ja napauta sitten kohdan Google-syöte liukusäädintä.
    3. Pääset nyt Google-syötteeseen sipaisemalla aloitusnäytön vasemmanpuoleisimpaan ruutuun.

Jos varaat vasemmanpuoleisimman ruudun Google-syötteelle, et voi vaihtaa aloitusnäytön pääruutua tai lisätä uusia ruutuja niille varatun ruudun vasemmalle puolelle. Vain vasemmanpuoleisimman ruudun voi varata.