Sormenjälkien hallinta

Sormenjälkitoiminnot eivät ole käytettävissä Yhdysvalloissa.

Rekisteröi sormenjälki, jota voit käyttää näyttölukituksen avaustapana ja jolla voit vahvistaa ostoksia sekä todentautua sovelluksissa. Voit rekisteröidä laitteeseen enintään viisi sormenjälkeä.

Jos käytät näyttölukituksen avaustapana sormenjälkeä, varalukitustapana käytetään näyttölukituksen avauskuviota, PIN-koodia tai salasanaa. Varmista ennen sormenjäljen rekisteröintiä, että tunnistin on puhdas ja että siinä ei ole näkyvää kosteutta.

Sormenjälkiasetukset nollataan, jos vaihdat toiseen näyttölukitustapaan.

Sormenjäljen rekisteröinti ensimmäistä kertaa

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Sormenjälkien hallinta.
    2. Napauta Seuraava. Vahvista pyydettäessä avauskuvio, PIN-koodi tai salasana tai valitse muu näyttölukitustapa ja ota toiminto käyttöön näytön ohjeiden mukaisesti.
    3. Napauta Seuraava ja rekisteröi sitten sormenjäljet näytön ohjeiden mukaan.

Lisäsormenjälkien rekisteröiminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Sormenjälkien hallinta.
    2. Vahvista avauskuvio, PIN-koodi tai salasana.
    3. Napauta Lisää sormenjälki ja noudata sitten näytön ohjeita.

Rekisteröidyn sormenjäljen poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Sormenjälkien hallinta.
    2. Vahvista kuvio, PIN-koodi tai salasana.
    3. Poista sormenjälki napauttamalla Delete icon.

Rekisteröidyn sormenjäljen nimeäminen uudelleen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Sormenjälkien hallinta.
    2. Vahvista kuvio, PIN-koodi tai salasana.
    3. Valitse luettelosta rekisteröity sormenjälki, anna sille uusi nimi ja napauta sitten OK.