account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Auta meitä parantamaan sivustoamme
Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Oletko kokeillut tätä?

Xperia-laitteen uudelleenkäynnistäminen sulkee kaikki avoimet sovellukset. Laitteesi toimii nopeammin ja sujuvammin. Lisäksi muistia on käytettävissä enemmän.

Laitteen käynnistäminen uudelleen
Paina virtapainiketta pitkään.
Napauta näyttöön avautuvassa valikossa Käynnistä uudelleen.

Jos laitteen uudelleenkäynnistäminen ei auttanut, kokeile tätä:

Etsi tuotteesi
Find
Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero