Xperia Actions

Xperia Actions -toiminnoilla voit muokata puhelimen asetuksia eri tilanteita varten. Voit valita ja ajastaa erilaisia puhelimen asetuksia yöksi, tietyille päiville, tietyille kellonajoille, tietyille sijainneille ja ulkomaanmatkoja varten. Voit esimerkiksi määrittää laitteesi ottamaan käyttöön lentotilan tai Älä häiritse -tilan, kun et halua saada ilmoituksia. Voit myös määrittää, mitkä sovellukset voivat käyttää datayhteyttä verkkovierailuiden aikana, tai ottaa käyttöön STAMINA-tilan automaattisesti, kun matkustat ulkomaille.

Hyvänyöntoimintojen käyttöönotto

1. Etsi ja napauta Asetukset > Auta > Xperia™ Actions.
    2. Napauta Hyvää yötä.
    3. Napauta haluamaasi ajankohtaa. Valitse muokattava ajankohta. Jos haluat lisätä uuden ajankohdan, napauta Lisäyskuvake- Valitse haluamasi päivät sekä kellonajat ja napauta sitten VALMIS.
    4. Napauta Paluunuolen kuvake > Xperia Actionsin lisäasetuskuvake ja valitse sitten haluamasi valintaruudut.
    5. Napauta Tallenna.
    6. Ota toiminnot käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla liukusäätimiä.

Voit parantaa tarkkuutta lisäämällä myös sijainnin.

Keskittymistoimintojen käyttöönotto.

1. Etsi ja napauta Asetukset > Auta > Xperia™ Actions.
    2. Napauta Keskittyminen.
    3. Napauta haluamaasi ajankohtaa. Valitse muokattava ajankohta. Jos haluat lisätä uuden ajankohdan, napauta Lisäyskuvake- Valitse haluamasi päivät sekä kellonajat ja napauta sitten VALMIS.
    4. Napauta Paluunuolen kuvake > Xperia Actionsin lisäasetuskuvake ja valitse sitten haluamasi valintaruudut.
    5. Napauta Tallenna.
    6. Ota toiminnot käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla liukusäätimiä.

Voit parantaa tarkkuutta lisäämällä myös sijainnin.

Työmatkatoimintojen käyttöönotto

1. Etsi ja napauta Asetukset > Auta > Xperia™ Actions.
    2. Napauta Työmatka.
    3. Napauta haluamaasi ajankohtaa. Valitse muokattava ajankohta. Jos haluat lisätä uuden ajankohdan, napauta Lisäyskuvake- Valitse haluamasi päivät sekä kellonajat ja napauta sitten VALMIS.
    4. Napauta Paluunuolen kuvake > Xperia Actionsin lisäasetuskuvake ja valitse sitten haluamasi valintaruudut.
    5. Napauta Tallenna.
    6. Ota toiminnot käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla liukusäätimiä.

Voit parantaa tarkkuutta lisäämällä myös sijainnin.

Pelitoimintojen käyttöön ottaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Auta > Xperia™ Actions.
    2. Napauta Pelaaminen.
    3. Napauta Xperia Actionsin lisäasetuskuvake ja valitse haluamasi valintaruudut. Napauta sitten Ei valittuja sovelluksia ja valitse pelit, joille haluat käyttää näitä asetuksia.
    4. Napauta Tallenna.
    5. Ota toiminnot käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla liukusäätimiä.

Ulkomaantoimintojen käyttöönotto

1. Etsi ja napauta Asetukset > Auta > Xperia™ Actions.
    2. Napauta Ulkomailla.
    3. Napauta Xperia Actionsin lisäasetuskuvake ja valitse haluamasi valintaruudut.
    4. Napauta Tallenna.
    5. Ota toiminnot käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla liukusäätimiä.