Synkronointi verkkotilien kanssa

Voit synkronoida verkkotilien yhteystiedot, sähköpostin, kalenteritapahtumat ja muut tiedot laitteeseesi. Tällaisia tilejä voivat olla esimerkiksi Gmail™, Exchange ActiveSync, Facebook™ ja Flickr™. Voit synkronoida näiden tilien tiedot automaattisesti ottamalla automaattisen synkronointitoiminnon käyttöön. Voit myös synkronoida kunkin tilin manuaalisesti.

Verkkotilin määrittäminen synkronointia varten

1. Napauta Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Lisää tili ja valitse sitten lisättävä tili.
  2. Luo tili näytön ohjeiden mukaisesti. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään.

Verkkotilin synkronoiminen manuaalisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Käyttäjät ja tilit.
  2. Napauta sen tilin nimeä, jonka kanssa haluat synkronoida, ja napauta sitten Tilin synkronointi. Näkyviin tulee luettelo kohteista, jotka voidaan synkronoida tilin kanssa.
  3. Napauta kohdetta, jonka haluat synkronoida.

Verkkotilin poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Käyttäjät ja tilit.
  2. Valitse tili ja napauta sitten Poista tili.
  3. Vahvista poistaminen napauttamalla uudelleen Poista tili.