Puhelujen soittaminen

Valintapaneeli

Puheluiden soittaminen

1 Takaisin puhelulokiin
    2 Poista
    3 Valintapaneeli
    4 Soittopainike

Valintapaneelin avaaminen

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Jos valintapaneeli ei tule näkyviin, napauta Puheluvalintapaneelin kuvake.

Puhelinnumeron valinta

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Puheluvalintapaneelin kuvake.
    3. Anna puhelinnumero ja napauta Puhelusovelluksen kuvake.
    4. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Puhelun soittaminen Smart Dial -toiminnon avulla

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Puheluvalintapaneelin kuvake.
    3. Kirjoita näppäimistöllä haluamaasi yhteystietoa vastaavat numerot tai kirjaimet. Kun kirjoitat kirjaimia tai numeroita, näyttöön tulee luettelo mahdollisista vaihtoehdoista.
    4. Napauta yhteystietoa, jolle haluat soittaa.
    5. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Ulkomaanpuhelun soittaminen

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    2. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Puheluvalintapaneelin kuvake.
    3. Paina 0-näppäintä pitkään, kunnes +-merkki tulee näkyviin.
    4. Anna maatunnus, suuntanumero (ilman ensimmäistä nollaa) ja puhelinnumero. Napauta sitten Puhelusovelluksen kuvake.

Suoravalintanumeron lisääminen aloitusnäyttöön

1. Napauta mukautusvalikossa Lisäohjelmat > Pikakomennot.
    2. Selaa sovellusluetteloa ja valitse Puhelu.
    3. Valitse yhteystieto ja numero, jota haluat käyttää suoravalintanumerona.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen puheluita soitettaessa

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Valikkokuvake > Asetukset > Puhelutilit.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Lisäasetukset > Soittajan tunnus ja valitse haluamasi asetus.

Kaikki operaattorit eivät ehkä tarjoa tätä toimintoa.