Äänentoiston parantaminen

Voit parantaa laitteesi ääntä ottamalla manuaalisesti käyttöön yksittäisiä ääniasetuksia, kuten taajuuskorjain ja surround-ääni. Voit ottaa käyttöön dynaamisen normalisoinnin minimoidaksesi erot kappaleiden ja videoiden äänenvoimakkuudessa. Lisäksi, kun käytät langallisia kuulokkeita, voit parantaa pakattujen musiikkitiedostojen äänenlaadun lähelle hifi-tasoa.

Äänentoiston parantaminen automaattisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos DSEE HX on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan ClearAudio+ liukusäädintä.

Ääniasetusten muokkaaminen manuaalisesti taajuuskorjaimella

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos ClearAudio+ tai DSEE HX on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    3. Napauta Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    4. Jos haluat säätää ääniä manuaalisesti, vedä taajuusaluepainikkeita. Jos haluat valita jonkin valmiin asetuksen, napauta Musiikin taajuuskorjaimen kuvake, valitse haluamasi asetus ja vahvista valinta napauttamalla OK.

Äänentoistoasetusten manuaalinen säätö ei vaikuta puheviestintäsovelluksiin. Esimerkiksi puheluiden äänenlaatu ei muutu.

Surround-äänten käyttöönotto

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Surround-ääni.
    2. Valitse asetus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja vahvista valinta napauttamalla OK.

Äänenvoimakkuuserojen minimointi dynaamisella normalisoinnilla

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos DSEE HX on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan Dynaaminen normalisointi liukusäädintä.

Pakattujen musiikkitiedostojen laadun parantaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan DSEE HX liukusäädintä.

Tämä asetus on käytettävissä vain langallisilla kuulokkeilla, jotka tukevat hifi-ääniä.