Älykäs puhelujen käsittely

Voit käsitellä saapuvia puheluja näyttöä koskettamatta ottamalla älykkään puhelujen käsittelyn käyttöön. Aktivoinnin jälkeen voit käsitellä puheluja seuraavalla tavalla:

• Vastaa: nosta laite korvalle.
    • Hylkää: ravista laitetta.
    • Soittoääni pois: aseta laite etupuoli alaspäin.

Älykäs puhelujen käsittely-toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Dialer icon (Puhelinkuvake).
    2. Napauta Menu icon > Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, napauta Puhelutilit ja valitse SIM-kortti. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Puhelut.
    4. Napauta Älykäs puhelujen käsittely.
    5. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla alapuolella olevaa kytkintä.