Pikakomennot helpottavat käyttöä

Voit käyttää pikakomentoja suoraan sovelluskuvakkeista: niiden avulla voit poistaa ladattuja sovelluksia tai tuoda näkyviin muita pika-asetuksia. Voit esimerkiksi luoda uuden tapahtuman tai määrittää muistutuksen koskettamalla Kalenteri-kuvaketta pitkään. Kaikilla sovelluksilla on pikakomento, jolla pääset sovelluksen tietoihin. Siellä voit muokata ilmoitusasetuksia ja käyttöoikeuksia. Pääset sovellustietoihin napauttamalla (Sovellustietojen kuvake).

Pikakomentojen käyttö

1. Paina haluamasi sovelluksen kuvaketta pitkään aloitus- tai sovellusnäytössä.
    2. Valitse haluamasi näyttöön ilmestyvistä vaihtoehdoista. Jos haluat siirtyä esimerkiksi sovellustietoihin, napauta (Sovellustietojen kuvake). Jos taas haluat poistaa sovelluksen käytöstä tai poistaa sen kokonaan, napauta (Poista sovellus -kuvake).

Vihje

Jos (Poista sovellus -kuvake) ei tule näkyviin, näytä lisää vaihtoehtoja napauttamalla (Sovellustietojen kuvake).

Sovelluksen poistaminen sovellusnäytöstä tai poistaminen kokonaan

Huomautus

Esiasennettuja sovelluksia ei voi poistaa kokonaan vaan vain poistaa käytöstä. Voit poistaa kokonaan vain itse lataamiasi sovelluksia. Jos poistat esiasennetun sovelluksen käytöstä, voit ottaa sen takaisin käyttöön valitsemalla Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.

1. Kosketa pitkään sovellusta, jonka haluat poistaa käytöstä tai poistaa kokonaan. Jos sen voi poistaa käytöstä tai kokonaan, näet kuvakkeen (Poista sovellus -kuvake).
    2. Jos sovellus oli asennettu laitteeseesi valmiiksi, napauta (Poista sovellus -kuvake) > POISTA KÄYTÖSTÄ tai napauta (Poista sovellus -kuvake) > OK, jos olet ladannut sovelluksen itse ja haluat poistaa sen.

Vihje

Jos (Poista sovellus -kuvake) ei tule näkyviin, näytä lisää vaihtoehtoja napauttamalla (Sovellustietojen kuvake).