Ilmoitukset

Ilmoitukset sisältävät tietoja tapahtumista, kuten uusista viesteistä ja kalenteri-ilmoituksista, sekä käynnissä olevista toimista, kuten tiedostolatauksista. Ilmoituksia on näkyvissä seuraavissa paikoissa:

• tilarivi
    • ilmoituspaneeli
    • lukitusnäyttö
    • sovelluskuvake

Ilmoituspaneelin avaaminen ja sulkeminen

Image of opening or closing the notification panel

1. Voit avata ilmoituspaneelin vetämällä tilariviä alaspäin tai kaksoisnapauttamalla sitä.
    2. Voit sulkea ilmoituspaneelin vetämällä tai sipaisemalla paneelia ylöspäin.

Vihje

Kun olet avannut ilmoituspaneelin, voit avata pika-asetusruudun vetämällä tilariviä alaspäin uudelleen.

Ilmoituksen käsitteleminen ilmoituspaneelissa

• Napauta ilmoitusta.

Vihje

Voit vastata keskusteluviesteihin ja sähköposteihin suoraan ilmoituspaneelissa.

Ilmoituksen ohittaminen ilmoituspaneelissa

• Sipaise ilmoitusta vasemmalle tai oikealle.

Huomautus

Kaikkia ilmoituksia ei voi ohittaa.

Vihje

Jos haluat torkuttaa ilmoituksen, vedä se hitaasti sivuun ja napauta (Torkkukuvake). Ilmoituksia voi torkuttaa 15 tai 30 minuuttia tai 1 tai 2 tuntia.

Ilmoituksen laajentaminen ilmoituspaneelissa

• Voit laajentaa ilmoituksen napauttamalla (Lisää asetuksia -kuvake). Näin saat lisätietoja avaamatta sovellusta.

Huomautus

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Kaikkien ilmoitusten poistaminen ilmoituspaneelista

• Napauta Poista kaikki.

Vihje

Jos ilmoituksia on pitkä luettelo, vieritä luetteloa alaspäin, jotta näet Poista kaikki -painikkeen.

Toimenpiteisiin ryhtyminen lukitusnäytön ilmoituksen takia

• Kaksoisnapauta ilmoitusta.

Ilmoituksen ohittaminen lukitusnäytössä

• Sipaise ilmoitusta vasemmalle tai oikealle.

Ilmoituksen laajentaminen lukitusnäytössä

• Vedä ilmoitusta alaspäin.

Huomautus

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Lukitusnäytössä näytettävien ilmoitusten asetukset

Älä näytä ilmoituksia lainkaan

Lukitusnäytössä ei näytetä ilmoituksia.

Näytä ilmoitusten koko sisältö

Kaikki ilmoitukset näytetään lukitusnäytössä. Kun tämä asetus on käytössä, muista, että kaikki sisältö (mukaan lukien saapuvien sähköpostien ja keskusteluiden sisältö) on näkyvissä lukitusnäytössä, ellet määritä asiaankuuluville sovelluksille asetusta Piilota arkaluontoinen sisältö valikossa Ilmoitusten määrittäminen.

Piilota arkaluontoinen sisältö

Näyttö on lukittava PIN-koodilla, salasanalla tai kuviolla, jotta tämä asetus on käytettävissä. Kun saat arkaluonteisen ilmoituksen saapuvasta sähköpostista tai keskusteluviestistä, sisältö ei tule näkyviin lukitusnäyttöön.

Lukitusnäytössä näytettävien ilmoitusten valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Ilmoitusten määrittäminen.
    2. Napauta Näytä ilmoitukset.
    3. Valitse asetus.

Vihje

Voit pitää ilmoitukset lukitusnäytössä, kunnes ohitat ne sipaisemalla. Jos haluat ottaa tämän toiminnon käyttöön, napauta Pidä ilmoitukset -kytkintä kohdassa Ilmoitusten määrittäminen.

Sovellusten ilmoitustason määrittäminen

Salli ilmoituspiste

Näytä ilmoituspisteet.

Salli keskeytykset

Salli kaikki ilmoitukset valitulta sovellukselta.

Lukitusnäytöllä

Näytä tai piilota kaikki ilmoitukset lukitusnäytössä.

Vain tärkeät keskeytykset

Saat tämän sovelluksen ilmoituksia myös silloin, kun Älä häiritse -asetuksena on vain Käytössä.

Huomautus

Voit määrittää ilmoituskanavia, joilla voit luokitella ilmoitustasoja. Voit vaihtaa ilmoitusluokkaa painamalla ilmoitusta pitkään.

Sovelluksen ilmoitustason määrittäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.
    2. Valitse haluamasi sovellus ja napauta sitten Ilmoitukset.
    3. Muokkaa ilmoitusasetuksia haluamallasi tavalla napauttamalla kytkimiä.

Merkkivalo

Merkkivalo ilmoittaa akun tilasta ja eräistä muista tapahtumista. Esimerkiksi vilkkuva valkoinen valo tarkoittaa, että on uusi viesti tai vastaamaton puhelu. Merkkivalo on oletusarvoisesti käytössä, mutta se voidaan poistaa käytöstä manuaalisesti.

Diargram of the position of the notification LED

Huomautus

Kun merkkivalo on pois käytöstä, se syttyy vain akun tilan varoituksen takia, jos esimerkiksi akun varaustila laskee alle 15 prosentin.

Merkkivalon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Ilmoitusten määrittäminen.
    2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Näytä ilmoitukset merkkivalon avulla-kytkintä.