Mobiiliverkkojen valitseminen

Laitteesi tukee jopa kolmen eri verkon käyttöä samanaikaisesti. Voit valita jonkin seuraavista verkkotilojen yhdistelmistä:

• yksi WCDMA-verkko
    • yksi GSM-verkko
    • yksi WCDMA-verkko ja yksi GSM-verkko
    • yksi LTE-verkko, yksi WCDMA-verkko ja yksi GSM-verkko

Laite vaihtaa matkapuhelinverkkoa automaattisesti riippuen siitä, mitkä mobiiliverkot ovat käytettävissä siellä, missä olet. Voit myös säätää laitteen manuaalisesti käyttämään tiettyä mobiiliverkkotyyppiä, esimerkiksi WCDMA- tai GSM-verkkoa. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, tämä koskee molempia SIM-kortteja.

Tilarivin tilakuvakkeet vaihtelevat yhdistetyn verkon tyypin tai tilan mukaan. Eri tilakuvakkeet on kuvattu kohdassa Status icons.

Verkkotilan valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Mobiiliverkko.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Napauta Lisäasetukset > Ensisijainen verkko ja valitse sitten verkkotila.

Toisen verkon valitseminen manuaalisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Mobiiliverkko.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Poista käytöstä napauttamalla Lisäasetukset > Valitse verkko automaattisesti -kytkintä ja napauta sitten Verkko.
    4. Valitse verkko.

Jos valitset verkon manuaalisesti, laite ei hae muita verkkoja, vaikka siirryt pois manuaalisesti valitun verkon alueelta.

Verkon automaattivalinnan käyttöön ottaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Mobiiliverkko.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Napauta Lisäasetukset ja ota käyttöön napauttamalla Valitse verkko automaattisesti-kytkintä.