Musiikin siirtäminen laitteeseen

Musiikkia voi siirtää tietokoneesta laitteeseen kahdella tavalla:

• Liitä laite tietokoneeseen USB Type-C -kaapelilla. Valitse laitteessa Tiedostonsiirto . Tämän jälkeen voit kopioida ja liittää tai vetää ja pudottaa haluamasi tiedostot tietokoneella. Lisätietoja on kohdassa Tiedostojen hallinta tietokoneella.
    • Xperia Companion -ohjelmistolla voit siirtää mediatiedostoja tietokoneen ja laitteen välillä. Lue lisätietoja ja lataa Windowsin tai Macin Xperia Companion.

Musiikki-sovellus ei ehkä tue kaikkia musiikkitiedostomuotoja.