Älykäs puhelujen hallinta

Voit käsitellä saapuvat puhelut koskettamatta näyttöä ottamalla älykkään puhelujen hallinnan käyttöön. Kun toiminto on aktivoitu, voit käsitellä puheluja seuraavasti:

• Vastaaminen: siirrä laite korvasi lähelle.
    • Hylkääminen: heilauta laitetta.
    • Soittoäänen mykistys: aseta laite alustalle näyttöpuoli alaspäin.

Älykkään puheluiden käsittelyn ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Dialer icon.
    2. Napauta Menu icon > Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, napauta Puhelutilit ja valitse SIM-kortti. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Puhelut.
    4. Napauta Älykäs puhelujen käsittely.
    5. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla alapuolella olevaa kytkintä.